Kandidaten

Bemiddelen voor kandidaten

Middendorp recruitment & advies bemiddelt kandidaten met talent en ambitie naar uitdagende en verrassende functies. Het uitgangspunt voor de beschikbare functies is vrijwel altijd minimaal hbo werk- en denkniveau. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken waar jouw competenties en persoonlijke kwaliteiten liggen. We praten over de mogelijkheden voor nu, maar zeker ook voor later. Om inzicht te krijgen in jouw talent vraag ik je om na te denken over wat jou jou maakt, waar je gelukkig van wordt en hoe je je denkt te ontwikkelen.

Cultural fit of job fit

Met een goed gevoel naar je werk gaan en passen binnen een team, dat is heel belangrijk. Daarom kijk ik naar meer dan alleen competenties. Het snel aanleren van vaardigheden en het overbrengen van passie en motivatie zijn onmisbare kwaliteiten voor het vervolg van jouw loopbaan. Wel of geen cultural fit, oftewel passen bij een persoonlijk profiel, dat is een vaststaand feit. Vaardigheden kun je aanleren en toepassen. Weet jij wat je kunt en wie je bent?

Bekijk actuele vacatures

Laat weten dat je er bent

Het kan natuurlijk heel goed zo zijn dat je hier op dit moment geen passende functie ziet. Maak een profiel aan en omschrijf je ambities, wensen en eisen bij opmerkingen. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen om jezelf te introduceren. Door het aanmaken van een ‘search agent’ blijf je op de hoogte van vacatures binnen jouw vakgebied.

Maak een profiel aan

Hulp nodig bij solliciteren?

Heb je vragen over persoonlijke ontwikkeling, over opleiding of loopbaan? Wil je slim solliciteren en sociale media goed benutten? Ik help je graag. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Copyright © 2024 Middendorp Recruitment & Advies   |  Sitemap   |  Privacy statement