Middendorp Recruitment & Advies

Over Annejet

Nog steeds, na meer dan 30 jaar, kan ik zeggen dat ik het mooiste vak van de wereld heb. Mijn werk is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Met daarnaast een druk privé- en sociaal leven weet ik hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden. Werk moet energie opleveren. Die positieve energie gun ik iedereen.

Samen met kandidaten en werkgevers ga ik op zoek naar de juiste match. Voor mij betekent dat investeren in contact. Bedrijven leren kennen door er een dagdeel mee te kijken of mijn werkzaamheden op locatie uit te voeren. Met kandidaten bouw ik aan een relatie. Ik luister goed naar wensen en ambities om te ontdekken waarvan de ogen gaan twinkelen. Vroeg of laat komt die droombaan voorbij.

Het bijdragen aan geluk en succes van anderen zorgt voor de kroon op mijn werk. Ik ga een relatie niet slechts voor een enkele vacature of opdracht aan, maar ik geloof in langetermijnrelaties. Juist dan kun je perfecte matches maken. Tijdens die relatie komt het ook voor dat kandidaten op den duur klant worden en andersom.

Iedere vacature of opdracht vraagt om een maatwerk aanpak. Ik heb geen vaste werkwijze, maar richt me steeds weer op een nieuwe uitdaging. De technologische ontwikkelingen binnen recruitment gaan snel en die gebruik ik zeker om procedures sneller en eenvoudiger te maken. Toch blijft persoonlijk contact voor mij het belangrijkste.

‘Choose a job you love and you will never have to work a day in your life’ – Confucius

Contact

Middendorp recruitment & advies werkt vanuit Midden Nederland. De meeste vacatures die je hier ziet, zijn van bedrijven in de randstad of het midden van het land. Maar mijn netwerk kent geen grenzen, dus ik weet zeker dat ik jou kan helpen.

Neem contact op

Op zoek naar ander werk?

Ben je uitgeleerd in je huidige functie?
Voel je je niet thuis op je werkplek?
Wil je wel weer eens wat anders?
Wil je een vervolgstap maken in je carrière?

Een passende job is heel belangrijk voor persoonlijk welzijn en voor een waardevolle carrière. Vind je hier nu geen interessante vacatures? Dan kun je je ook inschrijven om op de hoogte te blijven.

Schrijf je in!

Copyright © 2024 Middendorp Recruitment & Advies   |  Sitemap   |  Privacy statement