Privacy Statement

Voor Middendorp recruitment & advies staat jouw Privacy centraal. Vandaar dit privacy statement en onder andere het feit dat je alleen via een veilige verbinding kan inloggen op onze website om je gegevens te uploaden of te wijzigen.

Algemeen
Middendorp recruitment & advies is een organisatie die kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Hiervoor beschikken wij over informatie van zowel kandidaten en werkgevers. Middendorp recruitment & advies garandeert zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Middendorp recruitment & advies betracht de grootst mogelijke zorg om de privacy van de bezoekers van deze website te waarborgen.
Je bent van harte welkom om zo vaak je wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Middendorp recruitment & advies wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Bezoekers
Middendorp recruitment & advies kan in bepaalde periodes het aantal bezoekers van haar website bijhouden. Daartoe is de identiteit van jou als de bezoeker niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wat wel wordt bijgehouden en bewaard is het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Door middel van deze informatie kan Middendorp recruitment & advies de website optimaliseren om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Kandidaten
Via de website van Middendorp recruitment & advies kan je je inschrijven door een (open) sollicitatie formulier in te vullen en je CV te uploaden. Middendorp recruitment & advies gebruikt deze informatie om jou als kandidaat in contact te brengen met potentiƫle werkgevers. Het doorgeven van informatie aan derden geschiedt uiteraard nooit zonder voorafgaand overleg met jou als kandidaat. Indien je via onze website solliciteert, ontvangt jij direct een schriftelijke bevestiging van de inschrijving per e-mail. Wij geloven in het opbouwen van een lange termijn relatie en zullen dan ook niet snel gegevens verwijderen. Middendorp recruitment & advies is een eenmansbedrijf en niemand anders dan de eigenaar (Annejet Middendorp) heeft toegang tot de gegevens van kandidaten. De starter van vandaag is de manager van morgen.
Mocht je er geen prijs op stellen dat jouw gegevens worden bewaard dan kun je per mail een verzoek indienen. Binnen 5 werkdagen zullen je gegevens uit ons systeem worden verwijderd.

Recht op inzage
Je kunt te allen tijde (de verwerking van) jouw Persoonsgegevens inzien of corrigeren. Je zult daarvoor in moeten loggen op jouw eigen profiel via de website.
De eventuele wijzigingen kunnen in je eigen profiel worden doorgevoerd. Heb je problemen met inloggen? Neem even contact op met Middendorp recruitment & advies via info@middendorprecruitment.nl.

Vacaturemailing
Aan de hand van de criteria van je inschrijving zullen wij je benaderen met mogelijk passende vacatures. Mocht je dit liever niet willen meldt het ons dan even, dan zullen wij je hiervoor niet meer benaderen. Indien je merkt dat je niet de juiste vacatures krijgt toegestuurd neem dan even contact op dan stellen we samen graag even je match criteria in.
Copyright © 2024 Middendorp Recruitment & Advies   |  Sitemap   |  Privacy statement