Opdrachtgevers

Goed luisteren en slim oplossen

Het aanstellen van een nieuwe medewerker is een belangrijke beslissing. Als bedrijf investeer je graag in langdurige oplossingen. Het proces van werven en selecteren vraagt om een nauwkeurige en serieuze aanpak. Voor advies, werving en selectie bij de invulling van functies vanaf hbo werk- en denkniveau kun je als opdrachtgever direct gebruikmaken van mijn netwerk en expertise. Ik luister naar wat jouw organisatie nodig heeft en adviseer over de manieren om jouw doelgroep te bereiken.

Recruitment voor het MKB

Specifiek voor opdrachtgevers in het MKB is een interim recruiter eigenlijk onmisbaar. Als kleine of middelgrote ondernemer heb je het al druk genoeg met de dagelijkse bezigheden. Maar je weet ook dat de juiste persoon op de juiste plek een ‘must’ is, juist voor het uitvoeren of managen van die dagelijkse praktijk.

Wat voor informatie geef je in de wervende tekst? Hoe bereik je de juiste kandidaten? Op welke vaardigheden en kwaliteiten beoordeel en selecteer je? Stel je de juiste vragen en haal je eruit wat erin zit? Dat zijn nogal wat overwegingen die je je tijdens dit proces kunt afvragen. Middendorp recruitment & advies ondersteunt tijdelijk bij het proces van werven, selecteren en aannemen. Wat ik precies overneem, spreken we samen af.

Geef jij het uit handen?

Weten waar je aan toe bent

Bij het aannemen van een nieuwe medewerker wil je zeker zijn van je zaak. Een psychologisch onderzoek of een assessment is een goed hulpmiddel om inzicht te krijgen in de persoonlijkheid, de vaardigheden en de potentie van de kandidaat. Met deze waardevolle informatie kun je vervolgens de kennis van jouw medewerkers beter benutten, talenten ontwikkelen en het bedrijfsresultaat vergroten. Voor het uitvoeren van deze onderzoeken werk ik samen met een aantal gespecialiseerde netwerkpartners.
Copyright © 2024 Middendorp Recruitment & Advies   |  Sitemap   |  Privacy statement